Camry Kombinationsugn 12L

Camry Kombinationsugn 12L
Kategorier: Routers, Router & Modem
Brand: Camry
779 SEK
Mer Info!

Konvektionsugn med halogenuppvärmning

Med denna varmluftsugnen kan du enkelt förbereda alla möjliga rätter. Du kan använda den för att steka, steka, koka, grilla, sjuda, ångkoka, samt värma upp och tina upp mat.

Modern teknologi
Alla dessa funktioner är tillgängliga tack vare ett halogenvärmeelement som producerar ett flöde av varm luft i en värmetålig glasskål. Luften cirkulerar, snabbt och jämnt värmer maten inuti skålen. På så sätt kombinerar varmluftsugnen CR 6305 fördelarna med en mikrovågsugn och en elektrisk ugn. Skillnaden är att den inte strålar ut maten och använder mycket mindre energi än stora elektriska ugnar.

Förbered vad du vill
Ugnen är försedd med en 12l skål som vanligtvis är tillräckligt stor för att laga en måltid för hela familjen, men om du skulle behöva några fler liter så löser specialringen problemet. Du kan också lägga ett lågt eller högt galler som du kan lägga ingredienserna på. I setet ingår en specialtång för att göra det enklare.

Kopmbinationsugnen låter dig enkelt styra och ändra temperatur och drifttid. När den valda tiden har gått stängs enheten av automatiskt, så du behöver inte oroa dig för att överkoka eller bränna din mat. För att garantera maximal säkerhet fungerar inte modellen när locket inte är på plats. Efter att ha tagit av locket kan du dessutom placera det på ett specialdesignat stativ.

Modell: CR 6305